Sneak preview Watercampus

Men is volop bezig met de uitvoering van de Watercampus in Leeuwarden. De contouren van het gebouw worden zo langzamerhand goed zichtbaar, al zijn de houten lamellen nog niet gemonteerd. Wat niemand ziet is dat de BAM ook hard werkt aan het interieur. Het wordt tijd dat we ook hier een impressie van geven zodat iedereen kan zien hoe dit gaat worden. De balusters zijn nog niet aangebracht en ook de afwerking niet, maar de bruggen die diagonaal door de ruimte snijden tekenen al prachtig af en ook de lichtinval is spectaculair. De schaduw die de geïntegreerde pv-cellen van het glazen atriumdak op de vloer werpen, geven de indruk van een bladerdak. Ondanks dat we nog in een ruwbouwfase zitten, is al duidelijk zichtbaar dat het een voorrecht moet zijn om hier straks te mogen werken.