Stem!

Op de Grote Markt in de binnenstad van Groningen komt een nieuw gebouw. De gemeente Groningen heeft hiervoor een prijsvraag uitgeschreven. NESK en Van Wijnen hebben hiervoor gezamenlijk het plan GROENN gemaakt. Architectenduo TWA en AchterboschZantman hebben een prachtig plan gecreëerd, waar gegeten, gewinkeld en gewoond kan worden. Met haar unieke groene gevels zorgt GROENN ervoor dat de binnenstad van Groningen dag en nacht in bloei wordt gezet. Het gebouw onderscheidt zich op het gebied van duurzaamheid en is klaar voor een gas(t)vrije toekomst!

De gemeente Groningen heeft gekozen voor een vernieuwende aanpak, waarbij het publiek een stem kan uitbrengen op één van de ontwerpen van het hoekpand op de Grote Markt. De plannen worden beoordeeld op verschillende aspecten en de publieksstemming telt hierbij voor 25% mee. Stemmen kan tot 20 november a.s. Stem GROENN via de website: http://www.hoekpandgrotemarkt.nl/enquete/nesk