Ervaren BIM Modelleur gezocht (24–40 uur)

Wil jij aan de slag bij een groeiend, innovatief en duurzaam architectenbureau? Dan komen wij graag in contact!

Wie zijn wij?
Wij zijn Achterbosch Architecten. Een architectenbureau sterk in concepten en design binnen de (duurzame) architectuur in binnen- en buitenland. We onderscheiden ons door samenwerking te zoeken met andere vakgebieden en/of vakgenoten waar dit meerwaarde biedt. Zodoende halen we brede kennis naar ons toe, zijn we multidisciplinair, kunnen we integraal probleemoplossend denken en komen doorwrochte visies tot stand. Ons werk wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid met de eindgebruiker en inleving in hun vraagstelling, met respect voor de context.

We promoten een eerlijke en transparante sfeer en streven ernaar om zinvolle vooruitgang te boeken bij alles wat we doen. Verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. We zijn een cultureel betrokken en innovatief, jong, ambitieus en groeiend team, verenigd door diversiteit. We bieden een internationale werkomgeving die wordt versterkt door onze innovatieve en positieve mentaliteit.

Wie zoeken wij?

Als BIM Modelleur vertaal je de schetsen van de architect in realiseerbare bouwtekeningen waarbij de kwaliteit en uitgangspunten van het ontwerp behouden blijven. Daarom zoeken wij iemand die nauwkeurig werkt met aandacht voor alle details. Je moet goed kunnen samenwerken met alle betrokken partijen waarbij je duidelijk communiceert en heldere afspraken maakt. Doordat je gelijktijdig aan meerdere projecten werkt is het belangrijk dat je de werkdruk goed kan verdelen.

Wat is jouw profiel?

  • Een afgeronde opleiding Bouwkunde op minimaal HBO-niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in BIM software. Ervaring met ArchiCAD is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beschikbaar voor 24 tot 40 uur per week

Wij bieden;

  • Salaris conform CAO en ervaring
  • Een kans om je te ontwikkelen
  • Een prachtige werklocatie in een monumentaal pand
  • Een internationaal team met ambitieuze collega’s

Heb je interesse? Mail dan je motivatie, CV en portfolio naar info@achterboscharchitecten.nl t.a.v. Marloes Stuivenberg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.