Stagiairs gezocht zomer 2022

STAGIAIRS GEZOCHT PER AUGUSTUS/SEPTEMBER 2022

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Achterbosch Architecten. Een architectenbureau sterk in concepten en design binnen de duurzame architectuur. We onderscheiden ons door samenwerking te zoeken met andere vakgebieden en/of vakgenoten waar dit meerwaarde biedt. Ons werk wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid met de eindgebruiker en inleving in hun vraagstelling, met respect voor de context. Verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. We zijn een cultureel betrokken en innovatief, jong, ambitieus en groeiend team, verenigd door diversiteit. We bieden een internationale werkomgeving die wordt versterkt door onze innovatieve en positieve mentaliteit.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste stagiairs die zelfstandig, creatief, communicatief, leergierig en gemotiveerd zijn. Heb je al ervaring met ArchiCAD en een brede interesse in alle aspecten van het vak?

 

Dan komen we graag met je in contact!

 

Stuur je motivatie en portfolio t.a.v. M. Stuivenberg naar info@achterboscharchitecten.nl.