Manifestatie Kloppend Hart

De door de gemeente Leeuwarden geïnitieerde manifestatie ‘Kloppend Hart’ is succesvol verlopen. Het nieuwe initiatief heeft geleid tot 26 projecten voor de binnenstad van Leeuwarden. AchterboschZantman architecten doet met vier inzendingen mee aan deze manifestatie. Hier zit een prijsvraaginzending bij voor locatie Doelepleintje. Drie projecten zijn door het bureau zelf geïnitieerd. Al deze projecten zijn te zien op deze website onder Projecten.

De vier projecten zijn vorige week gepresenteerd aan een vierkoppige commissie. De uitslag van de prijsvraaglocatie wordt nog bekend gemaakt. Onze inzending voor deze plek is in samenwerking met Friso Sneek en E-kwadraat Leeuwarden tot stand gekomen. Sinds oktober staan de maquettes en tekeningen van alle 26 projecten in de publiekshal van het gemeentehuis te Leeuwarden tentoongesteld.