Water ecologische recreatie en leefbare stad

Het doel van de toekomstige ontwikkeling van Fangli Village is om een ​​ecologische en leefbare stad als eenheid met water te worden, en een unieke ecologische leefomgeving op het water te creëren voor mensen, of het nu gaat om het ​​dagelijks leven of vakantie. Tegenwoordig zijn mensen niet langer gericht op de moderne stedelijke omgeving, maar streven ze naar een natuurlijke, rustige en leefbare omgeving. Hierdoor kunnen mensen de hoge druk in het snelle dagelijkse leven loslaten en terugkeren naar de natuur om te ontspannen. Rekening houdend met de huidige behoeften van de mens, zal de toekomstige ontwikkeling van het dorp zich richten op de kwaliteit van de leefomgeving, inclusief ruimte, functie, sociale interactie en andere aspecten.

Fangli Village staat bekend om zijn unieke watersysteem, een historisch waterbeschermingsproject. Toevallig lijkt de vorm van water op het Chinese teken “同”, dat kan worden geïnterpreteerd als “hetzelfde” of “samen”. In het vooruitzicht van de conceptuele planning van Fangli Village is water de sleutel, die het concept van een nieuwe leefbare omgeving, nieuwe huizen en nieuwe activiteiten ‘draagt’ en eigenlijk het concept van de toekomstige ontwikkeling van het hele dorp ‘draagt’.

Het landbouwdemonstratiepark ligt in het centrum van dit dorp in Fangli, omgeven door water. Nu is dit gebied een pure landbouwgrond voor het verbouwen van gewassen. Afhankelijk van de huidige situatie en de strategische ligging zal de landbouwgrond worden omgevormd tot een bijzonder landbouwdemonstratiepark, dat zal dienen als ecologisch groen centrum van Fangli Village.

Dit landbouwdemonstratiepark biedt mensen een heel ander perspectief, gericht op de meningen en “ervaringen” van het publiek van hightech landbouw en landbouwlandschappen. Het is bedoeld om toeristen, inclusief gezinnen of schoolkinderen, te vermaken en op te leiden om te introduceren hoe landbouwproducten op een geavanceerde ecologische manier groeien.

Samenwerking

  • AchterboschWei International

Locatie

  • Fangli, China